Söker du pergolalösningar till ditt hus i Växjö, Kalmar eller Ljungby? Pergolamarkiser är en smakfull solavskärmning för terrassen eller uteplatsen. Markisen är ett bra alternativ som solavskärmning eller vattenskydd för restauranger eller caféer.

Specialutformade pergolalösningar i Växjö

Pergolamarkisen är en ultimat lösning för en terrass eller restauranger samt caféer. Med öppningsbara lameller kan du justera vinkeln mot solen för att justera insläppet av solljus eller stänga igen den helt för en maximal skugga. Pergolamarkisen går att komplettera med sidomarkiser eller en inglasning. Med en avskärmning får du ytterligare skugga från sidorna och även ett vindskydd. Detta är en stilren design för dig som vill ha en trendig solavskärmning för terrassen.

Dokument

Nedanför finner du bilder och inspiration till hur dina pergolalösningar kan utformas. Få en tydlig översikt på olika lösningar av solskyddavskärmningar och inspireras av våra olika modeller av markiser samt persienner.

Fler bilder

Besök oss i Växjö, Ljungby & Kalmar 

Vill du träffa oss i verkligheten,  låt oss hjälpa dig i Växjö, Kalmar och Ljungby! Vi har utställningslokaler och rådgiver dig gärna!

Specifikationer

Komplettera din pergolamarkis med en automatisk styrning och styr solavskärmningen enkelt med en kontroll eller väder-automatik. Markis & Persienn utformar pergolan direkt utifrån dina önskemål.